Våre tjenester

Fasit%20Regnskap%20Bryne-3586%20%20web

Våre tjenester

Våre tjenester

Vi er dyktige regnskapsførere med lang erfaring, og hjelper våre kunder med enkle, fremtidsrettede, oversiktlige og tidsbesparende regnskapstjenester.

Kjernen i det vi gjør fra vårt kontor på Bryne er å levere klassiske regnskapstjenester, der vi bistår med blant annet regnskap, lønn, fakturering og årsoppgjør. Men vi bidrar gjerne også på et mer overordnet plan, med rådgivning, rapportering og styrearbeid, samt med emisjoner, generalforsamlingsprotokoll og mye mer.

Kort fortalt: Har du tall, kan vi hjelpe deg med å holde styr på dem. Hos Fasit Regnskap får du kontormedarbeider og økonomisjef i samme pakke.

Å bruke riktig verktøy gir bedre regnskap. Systemene som vi bruker er nettbasert, og gir deg sikkerhet og tilgjengelighet uansett hvor du er i verden. Her får du fakturering, regnskap, lønn og prosjektverktøy i samme løsning. Den lar deg føre timer via mobiltelefon, og du kan ta bilder av kvitteringer som går direkte inn i systemet. Enkelt og greit, og vi kan hjelpe deg med å ta dette i bruk.

Det sies at gode råd er gull verdt, og vi har mye å tilby når det gjelder rådgivning. Vi vil gjerne jobbe med helheten av driften til kundene våre, og kan hjelpe deg ved å være en sparringspartner. Vi kjenner forholdene på Jæren og vet hva som er viktig for din bedrift.

 
tommy
Tommy E. Undheim

Autorisert regnskapsfører

+47 918 39 454
mail
tommy
Tommy E. Undheim
Autorisert regnskapsfører

+47 918 39 454
mail