Referanser

Fasit%20Regnskap%20Bryne-3801%20web

Referanser

heskje
– Finpusser regnskapet

Tannlege Kristina Heskje jobber for null hull, og det er viktig også i regnskapet. De siste fem årene har tannlegekontoret, som holder til i Bryne sentrum, fått hjelp av Fasit Regnskap til å holde orden i tallene. 

– Da vi valgte å benytte oss av Fasit Regnskap var det helt klart en fordel at de var lett tilgjengelige, og vi hadde allerede kjennskap til dem. Vi opplever dem som hyggelige, flinke folk, og tjenestene de tilbyr er enkle og forståelige. Vi er for eksempel veldig fornøyde med regnskapssystemet Tripletex. Det er en løsning som er lett å bruke, samt gir betydelig lavere regnskapskostnad. 

Kristina Heskje, daglig leder – www.tannlegeheskje.no

 
Fuelbox_logo-02
Positiv kommunikasjon

FuelBox er en boks som skaper gode samtaler i ulike relasjoner i både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. De har gått fra å være en liten, lokal bedrift på Bryne.
Bryne til å selge sine produkter i Australia, Danmark, Tyskland, Singapore og Sverige, i tillegg til å ha vokst seg store i Norge.

– Vi fikk anbefalt Fasit Regnskap for tre år siden, og har siden da brukt dem til alt regnskap, fra betaling av fakturaer til håndtering av spørsmål rundt eksport. De svarer alltid på telefon og mail med en gang, og kan hjelpe med alt vi spør om. Fasit Regnskap leverer i tide og gjør et grundig arbeid, i tillegg til å passe litt på meg som er en ustrukturert sjel av natur. Vi verdsetter naturligvis god kommunikasjon, og jeg opplever samarbeidet med Fasit Regnskap som svært positivt og trygt. Tipptopptommelopp!

Berta Lende Røed, daglig leder FuelBox – www.fuelbox.no