Ta kontroll over regnskapet ditt

Bruker du riktige regnskapsverktøy i din bedrift? Fasit Regnskap på Jæren har flere gode tips for å få et effektiv fakturasystem. Gode rutiner gjør bedriften effektiv og lønnsom.
Ta kontroll over regnskapet ditt
En god regel er å fakturere løpende hele tiden. Her kan det være store variasjoner hos den enkelte bedriften. Noen bedrifter er store og fakturerer hver dag, andre er små og fakturerer årlig. Hvilket behov har du?

Friskt i minne

Å bruke riktig verktøy gir bedre regnskap. Systemet som Fasit Regnskap bruker er nettbasert, og gir deg sikkerhet og tilgjengelighet uansett hvor du er i verden. Via en app, kan du enkelt føre arbeidstimer og sende inn bilag fortløpende. Her får du fakturering, regnskap, lønn og prosjektverktøy i samme løsning. Du tar bilder av kvitteringer som går direkte inn i systemet på appen. Det er enkelt og greit. Fasit Regnskap kan hjelpe deg med å ta dette i bruk.
 

Effektivt og lønnsomt

Gode rutiner gjør bedriften mer effektiv. Ved å føre timer og bilag med en gang, slipper du å lete etter hvor mange arbeidstimer som stod på notatarket eller hvilke tjenester du kjøpte. Da er det viktig med riktig verktøy.
 
Vipps Bedrift er en super løsning for deg og kundene, og passer for alt fra enkeltmannsforetak til store bedrifter. Her kan du lett dokumentere hva som er blitt solgt og kjøpt. Gode rutiner på fakturering gir inntekt og gode resultater. Du får et raskere oppgjør hvor bedriften får pengene på konto dagen etter. Kundene kan også betale regninger rett i Vipps, uten KID-nummer.
 

Gode råd er gull verdt

Det kan være nyttig å avklare arbeidsoppgaver med regnskapsføreren din. Fasit Regnskap ser hver enkel bedrift, og ingen bedrift har samme behov. Det er viktig at bedriften tenker godt igjennom hva som blir mest effektivt for deres regnskap. Det er lettere å samarbeide når du vet hvilket ansvar regnskapskontoret og bedriften har.
 
Les om drivkraften bak Fasit Regnskap. 
 
Fasit Regnskap har mye å tilby når det gjelder rådgivning. De jobber med helheten av driften til kundene sine, og kan være en sparringspartner. Fasit Regnskap kjenner forholdene på Jæren og vet hva som er viktig for din bedrift. Ta kontakt her om du har noen spørsmål.