03.november.2017

Nye lokaler

Fasit Regnskap har flyttet til flotte, nyoppussede lokaler i Hulda Garborgs vei 6 på Bryne, kun et par steinkast unna våre gamle kontorer. Kom gjerne innom for en prat – kaffen står klar!
Nye lokaler
Fasit Regnskap satser for fremtiden, og som et ledd i den prosessen har vi fått oss splitter nye, moderne kontorer sentralt på Bryne.

De siste månedene har vært veldig spennende, ettersom vi har fulgt prosessen med oppussingen av det som skulle bli våre nye lokaler i Hulda Garborgs vei 6. I oktober var det endelig tid for flytting ned gaten fra Kirsten Brynes veg 7, og vi har nå funnet oss godt til rette i vårt nye hjem. 

Med den store parkeringsplassen utenfor Storstova like over veien og offentlig kommunikasjon kun få skritt unna er vi lett tilgjengelige for både gamle og nye kunder som vil komme innom for å hilse på og høre mer om hva vi kan tilby av regnskapstjenester. 

Og selv om vi er veldig glade i våre nye lokaler, kommer vi selvsagt mer enn gjerne også på besøk til din bedrift! Ta kontakt på post@fasitregnskap.no, så tar vi det derfra.