Fasit scorer for håndballen

For to år siden ble Fasit Regnskap en god samarbeidspartner til Bryne Håndballklubb. Etter at Fasit Regnskap kom på banen bruker de frivillige i klubben mindre tid på regnskap. Det gjør at kasserer Eva Heskje, kan delta i andre deler av driften i klubben.
Fasit scorer for håndballen
Øverste rekke fra venstre: Erle Braut Tjåland, Ingrid Martinsen, Malin Rørmark Østbø, Aud Elin Heskje, Mari Eeg Tunes, Selma Steen-Hansen, Maud Wensig, Tsion Dawi Amentea, Emilie Joranger og Ingrid Helgeland. Framme fra venstre: Wintana Isayas Tsegai, Maren Larsen, Mina Kjetland, Kaja Husveg Ramstad, Mari Bore Salte, Astrid Haugland Ødemotland, Frøya Kjetland, Marlen Amundsen, Sofia Bjelland og kasserer Eva Heskje i Bryne Håndballklubb.
Fasit Regnskap kjenner nå klubben godt, og har kontinuitet i økonomien uavhengig av hvem som sitter i styret og hvem som har vervet som kasserer i håndballklubben.
 
Ettersom Bryne Håndballklubb er dugnadsstyrt med et styre der hvert enkelt medlem velges for en periode, blir det utskiftninger i styret jamt og trutt.

– Fasit Regnskap er lett tilgjengelige med medarbeidere som både er positive og flinke. De gir oss gode råd og forklaringer, og sammen finner vi løsninger på spesifikke utfordringer for håndballklubben, forteller kasserer Eva Heskje i Bryne Håndballklubb.

Her er jenter 17 samlet sammen med kasserer Eva Heskje.
Eva ble valgt inn i styret i mars 2019, og har en datter som spiller på jentelaget J-07. I tillegg arbeider Eva med økonomi i Equinor. Hun forteller at det er viktig at regnskapskontoret er lokalt og at Fasit Regnskap ser verdien av å støtte opp om en frivillig organisasjon i lokalsamfunnet.

– Det er positivt at Fasit Regnskap holder til på Bryne slik at vi enkelt kan gå innom og ta en prat. Det er viktig å ha en kontaktperson som kjenner oss, og vet hvordan regnskapet vårt fungerer. Vi trenger gode råd og samtidig noen som kan utfordre løsningene våre. Dette har Fasit Regnskap fått til. Vår kontaktperson er serviceinnstilt, flink og grundig, og "maser" når det trengs. Det synes vi er betryggende, sier Eva.


Redusert dugnadsmengde
Fasit Regnskap har bistått klubben med å få et godt system over regnskapsføringen, gjennom regnskapssystemet Tripletex. Bryne Håndballklubb består av 20 lag der de fleste deltar i seriespill og 3-4 turneringer i året. Sammen med Fasit Regnskap har klubben funnet en god løsning på regnskapsføringen som skal gjøre det effektivt å holde rede på status på økonomien.

– Fasit Regnskap har redusert dugnadsarbeidet for de frivillige i Bryne Håndballklubb, med at vi for eksempel holder kontroll på inntektene fra kiosken ved spesielle rapporter fra kassen og på Vipps. Dette er vi frivillige i klubben fornøyde med, sier hun.

Nytt klubbrom og lag

I år ble det innredet et nytt klubbrom i Timehallen som stod ferdig til bruk i september 2019. Klubbrommet har blitt flittig brukt.

– Det har vært kjekt å se hvor mye klubbrommet har vært i bruk – både til foreldremøter, trenermøter og sosiale samlinger for medlemmene våre, samt når hallen er åpen med kamper og andre arrangementer i helgene. For første gang på mange år har håndballklubben også fått G-13 med i serien. Det er vi veldig stolte av. En flott gjeng på 22 gutter som holder koken. Det er imponerende både av trenere, spillere og støtteapparatet, sier Eva.

Det er god stemning når J-12 er samlet i Timehallen.


Ivaretatt

Bryne Håndballklubb føler seg sett og ivaretatt av det lokale regnskapsfirmaet. Klubben opplever ikke at de drukner i mengden av kunder.

–Vi vet at Fasit Regnskap har mange typer kunder, også organisasjoner. Håndball var noe nytt for Fasit da Bryne Håndballklubb ble kunde hos de. I år har de opplevd at Bryne Håndball er ekstremt gode på dugnad og har fått nye utfordringer på bokføring – både av Hummel-sokker og pantedugnader.

På kort tid har Fasit Regnskap lært ganske mye om håndball, kioskdrift, dugnad og en ny type organisasjon som de ikke nødvendigvis kunne alt om fra før av.

– Fasit Regnskap er nysgjerrige, interesserte og lærer fort. Dette vitner om et ønske om å gjøre en god jobb og å se kunden, sier Eva.

Aud Elin Heskje, Kaja Husveg Ramstad og Frøya Sælevik Kjetland liker å spille håndball. Aud Elin startet da hun var 6,5 år og Frøya da hun var 5 år.


Eva kan med god samvittighet anbefale Fasit Regnskap til andre.

– Bryne Håndballklubb har fått personlig oppfølging av en dyktig medarbeider, og vi får følelsen av at Fasit Regnskap setter pris på oss som kunde og partner.

Time kommune og Bryne Håndballklubb sørger for at Timehallen holdes åpen for alle så ofte som mulig når den ikke brukes til kamper eller andre arrangementer – for eksempel av friidretten. Åpen hall finner du informasjon om på brynehåndball.no og Facebook-siden.