03.november.2017

Fasit Regnskap er her

Vi har fått nytt navn, ny logo og nye kontorer, men kjerneverdiene er fortsatt de samme som i Undheim og Ueland: Vi skal ta godt vare på kundene våre, og levere regnskapstjenester som gjør deres hverdag enklere.
Fasit Regnskap er her
Regnskapsselskapet Undheim og Ueland eksisterer ikke lenger, men i dets sted har Fasit Regnskap blitt til. Navnet er nytt, logoen ny og vi har flyttet til flotte nye lokaler. Kompetansen og erfaringen fra Undheim og Ueland videreføres dog inn i den nye bedriften, som skal sørge for at både eksisterende og nye kunders regnskapsbehov ivaretas på skikkelig vis.

Fasit Regnskap er et regnskapsbyrå med energiske og fremoverlente regnskapsførere som har mye kunnskap og er enkle å samarbeide med. Vi holder til sentralt på Bryne, og har derfor nærhet til våre kunder over hele Jæren, fra Egersund i sør til Gjesdal i øst og Sandnes og Stavanger i nord.

Vi sier ikke at vi har svaret på absolutt alt, men om du lurer på hvem som vil jobbe hardt for å løse dine regnskapsutfordringer, har enkle og gode teknologiløsninger, og samtidig er veldig trivelige å jobbe med, er det vi som er Fasit!

Kontakt oss gjerne for mer informasjon: post@fasitregnskap.no