Drivkraften bak Fasit Regnskap

– Vi sier høyt, men ydmykt: Vi ønsker å være det beste regnskapskontoret på Jæren, sier Elise Tjetland.
Drivkraften bak Fasit Regnskap
Fra venstre: Tommy Undheim, Marita Finstad, Maren Vigre, Kari Sikveland, Janne Wathne og Elise Tjetland. Fokus på trivsel er viktig i Fasit Regnskap. Både hos dem og hos kunden.
Fasit regnskap er en nyetablert bedrift som holder til sentralt på Bryne. Det som før var en «rett frem»-bransje med klare arbeidsoppgaver, er nå en bransje i store endringer.  Regnskapsbedriften tilbyr mye mer en det de gjorde for fem års siden. 

– Lønn, regnskap og årsoppgjør er enda viktige deler av vår hverdag. I tillegg til disse oppgavene tilbyr vi også blant annet rådgivning, budsjettering, bistand med kontrakter, løse utfordringer for kunden, forhandler og HR-tjenester. Vi er i flere tilfeller, kundens økonomisjef og støttespiller, forteller autorisert regnskapsfører Elise Tjetland.

Fra venstre: Elise, Tommy og Janne planlegger ukens agenda.
Fra venstre: Elise, Tommy og Janne planlegger ukens agenda.

For å oppnå ønske om å være det beste regnskapskontoret på Jæren, er det tre ting som blir vektlagt. Kompetanse, kommunikasjon og tillit. Fasit Regnskap sørger for at de til enhver tid er oppdatert på det nyeste innenfor regelverket. Dette gjøres via kursing og grundig opplæring. Dessuten er det viktig å ha gode interne rutiner for informasjon og fortsette med det gode kundefokuset. 

– De beste relasjoner vi får, kan vi bare få om kunden har tillit til oss. Derfor har vi stort søkelys på trivsel på jobb som gjør oss trygge på hverandre. Noe vi har troen på kan hjelpe kunden med å få tillitt til oss, forteller Tjetland.

Her holder Fasit Regnskap til. 

Gjengen i Fasit Regnskap
– Maren Vigre begynner hos oss etter at sommeren er over. Hun er et multitalent med regnskapserfaring fra flere bransjer, og vant til å håndtere en hektisk hverdag. Maren er nøyaktig, tydelig og målrettet. En solid tilvekst til vårt team. Vi gleder oss. 

Drivkraften bak regnskapskontoret er menneskene som jobber der. Møt dem her:
 
Tommy Undheim 36 år fra Undheim
Autorisert regnskapsfører
Tommy har et hjerte av gull. Tommy har lang erfaringen innenfor vår bransje, tross sin unge alder. En av styrkene til Tommy er tilliten han ofte får av våre kunder. Det er ingen tvil om at kunderelasjon er viktig og står i fokus hos Tommy.
Janne Wathne 35 år fra Bryne
Regnskapsmedarbeider
Janne er unik med sine faste kunder. Hun ordner opp og gjør hverdagen til andre bedre. Janne er egentlig utdannet vernepleier, men har også utdanning fra BI. Hun var den første som ble ansatt i Fasit Regnskap for fem år siden. Det er aldri en dag uten et godt smil fra Janne. Vi er utrolig heldig som har henne på vårt team.
Elise Tjetland, 34 år fra Julebygda
Autorisert regnskapsfører
Elise har jobbet med regnskap i åtte år. Gleden med nye utfordringer, kunnskap og et fantastisk team er det som holder motivasjonen oppe. Noe som gjør det lettere for et B-menneske å stå opp om morgenen. Elise tar utfordringer på strak arm. Hennes motto er: «Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert»
Kenneth Sirevåg, 30 år fra Vigrestad
Regnskapsmedarbeider
Kenneth begynte hos oss i november i fjor. Han har bachelor fra Universitetet i Stavanger og regnskapserfaring fra tidligere år. Kenneth jobbet flere år hos et annet regnskapskontor, og har funnet mer glede og motivasjon ved å jobbe i et mindre, og mer personlig regnskapskontor. Kenneth er effektiviteten selv. Han trives best i en hektisk arbeidshverdag når flere oppgaver skal løses.
Marita Finstad, 27 år fra Verdalen
Autorisert regnskapsfører
Sørlending egentlig, men bodd i distriktet store deler av livet. Vi er utrolig heldig som fikk snappet oss til henne i november, sist år. Marita er enormt resurssterk og faglig sterkt. Marita hadde lett overlevd på en øde øy.
Kari Sikveland, 52 år fra Undheim
Regnskapsmedarbeider
Kari har bred erfaring innenfor vår bransje, og i tillegg salg/markedsføring. Hun er løsningsorientert og mer positiv dame finnes ikke på jord. Kari synes det er godt å få jobbe hos Fasit regnskap, både med arbeidsoppgaver og menneskene.